Adresă: Loc. Cheresig, Nr. 445A, com. Toboliu, Jud. Bihor

E-mail: contact@meritabio.ro

Tel.: 0723426491

MeritaBio © 2022 - Toate drepturile rezervate

Contact

Ne găsești și pe:

S.C. Agromec Cheresig S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii si procesarii fructelor.

Produsele firmei se gasesc pe piata sub marca " MERITABIO " .

In agricultura gestionam 20 ha de livada de mar si 21 ha de lucerna inregistrata in agricultura ecologica.

Merita Bio, suc ecologic din mere
Merita Bio, suc ecologic din mere

Livada Merita Bio

Este o livadă unică formată din soiuri de măr deosebite prin toate proprietățile lor. Merii sunt mai rezistenți la boli și dăunători, sunt mai productivi iar merele sunt mai zemoase și mai acidulate față de soiurile cunoscute.

 

Aceste soiuri au fost special create pentru producția sucului de măr natural și ecologic, ele având următoarele denumiri: Remo, Rebela, Freedom, Reglindis, Rewena, Pinova, Florina și Relinda.

 

Livada este de tip semi-intensiv având doi metri distanță între meri pe rând și cinci metri între rânduri. Pământul dintre rînduri se frezează de câte ori este nevoie. Întreținerea livezii se face prin respectarea strictă a normelor pentru agricultura ecologică.

Produsele Merita Bio

Sunt produsele care se fac remarcate prin calitatea și unicitatea lor. Merele, sucul de mere, sucul de mere și cătină și oțelul de mere sunt produsele noastre cu care ne mândrim pentru calitățile lor, pentru gust, aromă și compoziție. Sucul și oțetul fiind produse din fructele livezii Merita Bio, au toate calitățile acestora ieșind în evidență prin aroma deosebită, gustul dulce acrișor și culoarea naturală sepcifică unor fructe crescute într-un mediu ecologic.

 

Merele se recoltează de la începutul lunii august pâmă la sfârșitul lunii octombrie. Sunt folosite îndeosebi în procesul de fabricare a sucului și oțetului MERITABIO, dar și pentru comercializare, industrie și consum. Merele sunt renumite pentru gustul dulce acrișor, consistența suculentă cât și aroma și culoarea deosebită.

 

Sucul se obține prin măcinarea și stoarcerea fructelor. După pasteurizare se ambalează în sistemul bag-in-box. Acest sistem de ambalare ajută la păstrarea sucului timp de un an de zile de la îmbuteliere și la 30 de zile de la desfacere.

 

Oțetul de mere este produs din suc de mere dublu fermentat. Prima fermentație este alcoolică, adică se transformă sucul d emere în vin d emere, a doua fermentație este acetică, adică se transformă vinul în oțet de mere. Nefolosind nici un fel de adaos sau ameliorator în oțet vom găsi toate proprietățile sucului de măr și implicit a merelor oferindu-i o calitate deosebită.

Merita Bio, suc ecologic din mere